Мета даного інноваційного проекту полягає у створенні спеціалізованої сировинної бази вітчизняного коньячного виробництва.
Виробництво високоякісної безпечної для споживача свинини.
Технологія отримання пташиних яєць збагачених йодом.
Інноваційною продукцією проекту є біомаса дріжджів, збагачена каротиноїдами та органічними сполуками селену.
Виробництво екологічно-чистого молока в обсягах, що забезпечать потреби дитячого харчування на рівні фізіологічної норми, зниження його собівартості.
Забезпечення потреб аграрного сектору України високоякісними генетичними (племінними, гібридними) ресурсами свинарства за рахунок створення інноваційної нуклеусно-технологічної системи ведення галузі.
Розробити технології та створити обладнання для екологічно чистого енергоощадного виробництва м’яса кролів.
Виробництво продукції вівчарства з цілющими властивостями: дієтичної ягнятини, молодої баранини і товарного молока для виготовлення бринзи.
Високоефективне виробництво смушків та молочних продуктів. Використання новітніх технологій. Залучення ресурсів ринку.
Високоефективне виробництво яловичини та генетичних ресурсів. Створення ринку та експортних ресурсів екологічно чистої яловичини.
Інноваційний проект спрямовано на інтенсифікацію виробництва екологічно чистої тваринницької продукції за рахунок підвищення резистентності тварин та збільшення їх продуктивності адаптогенними фітопрепаратами ехінацеї пурпурової.
Одержання високоякісної продукції птахівництва - яєць, м’яса птиці, завдяки використанню способу зменшення негативної дії Т-2 токсину корму на курей.