Наша библиотека

Пятница, 05 Окт 2012

СПЕЦІАЛІЗОВАНА СИРОВИННА БАЗА КОНЬЯЧНОГО ВИРОБНИЦТВА З НОВИХ СОРТІВ ВИНОГРАДУ СЕЛЕКЦІЇ НІВІВ "МАГАРАЧ"

Мета даного інноваційного проекту полягає у створенні спеціалізованої сировинної бази вітчизняного коньячного виробництва.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО ЕКОЛОГІЧНО-ЧИСТОЇ СВИНИНИ

Виробництво високоякісної безпечної для споживача свинини.

Пятница, 05 Окт 2012

СПОСІБ ЗБАГАЧЕННЯ ПТАШИНИХ ЯЄЦЬ ЙОДОВАНИМИ АМІНОКИСЛОТАМИ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИКИ ЙОДДЕФІЦИТУ У ЛЮДЕЙ

Технологія отримання пташиних яєць збагачених йодом.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО БІОМАСИ ДРІЖДЖІВ, ЗБАГАЧЕНОЇ КАРОТИНОЇДАМИ ТА ОРГАНІЧНИМИ СПОЛУКАМИ СЕЛЕНУ

Інноваційною продукцією проекту є біомаса дріжджів, збагачена каротиноїдами та органічними сполуками селену.

Пятница, 05 Окт 2012

ЕНЕРГООЩАДНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЕКОЛОГІЧНО-ЧИСТОГО МОЛОКА

Виробництво екологічно-чистого молока в обсягах, що забезпечать потреби дитячого харчування на рівні фізіологічної норми, зниження його собівартості.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО ТА ТРАНСФЕР ВИСОКОЯКІСНИХ ГЕНЕТИЧНИХ РЕСУРСІВ У СВИНАРСТВІ

Забезпечення потреб аграрного сектору України високоякісними генетичними (племінними, гібридними) ресурсами свинарства за рахунок створення інноваційної нуклеусно-технологічної системи ведення галузі.

Пятница, 05 Окт 2012

ФЕРМА ДЛЯ ВИРОЩУВАННЯ КРОЛІВ НА М'ЯСО НА ОСНОВІ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНИХ І ЕНЕРГООЩАДНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Розробити технології та створити обладнання для екологічно чистого енергоощадного виробництва м’яса кролів.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ВІВЧАРСТВА НА ОСНОВІ АДАПТОВАНИХ ГЕНОТИПІВ АСКАНІЙСЬКОЇ М’ЯСО-ВОВНОВОЇ ПОРОДИ ОВЕЦЬ З КРОСБРЕДНОЮ ВОВНОЮ

Виробництво продукції вівчарства з цілющими властивостями: дієтичної ягнятини, молодої баранини і товарного молока для виготовлення бринзи.

Четверг, 04 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО СМУШКІВ ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ГЕНОТИПІВ АСКАНІЙСЬКОЇ КАРАКУЛЬСЬКОЇ ПОРОДИ ОВЕЦЬ

Високоефективне виробництво смушків та молочних продуктів. Використання новітніх технологій. Залучення ресурсів ринку.

Четверг, 04 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ГЕНОТИПІВ ПІВДЕННОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ

Високоефективне виробництво яловичини та генетичних ресурсів. Створення ринку та експортних ресурсів екологічно чистої яловичини.

Четверг, 04 Окт 2012

ЗБІЛЬШЕННЯ ВИХОДУ ПРОДУКТУ ТВАРИННИЦТВА НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ АДАПТОГЕННИХ ФІТОПРЕПАРАТІВ ЕХІНАЦЕЇ ПУРПУРОВОЇ

Інноваційний проект спрямовано на інтенсифікацію виробництва екологічно чистої тваринницької продукції за рахунок підвищення резистентності тварин та збільшення їх продуктивності адаптогенними фітопрепаратами ехінацеї пурпурової.

Четверг, 04 Окт 2012

СПОСІБ ЗМЕНШЕННЯ НЕГАТИВНОЇ ДІЇ Т-2 ТОКСИНУ НА КУРЕЙ

Одержання високоякісної продукції птахівництва - яєць, м’яса птиці, завдяки використанню способу зменшення негативної дії Т-2 токсину корму на курей.

Загрузка...
Загрузка...