Наша библиотека

Понедельник, 08 Окт 2012

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ТУБЕРКУЛІНУ ОЧИЩЕНОГО (ППД) ДЛЯ ССАВЦІВ У СТАНДАРТНОМУ РОЗЧИНІ

Високоефективне тваринництво; використання інноваційних технологій, залучення ресурсів ринку.

Понедельник, 08 Окт 2012

РУХНИЧНА СИСТЕМА УТРИМАННЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Мета проекту - опрацювання нової технології утримання і відгодівлі ВРХ на кормових угіддях.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ ФРУКТОВИХ НАПОЇВ І ПЛОДОВО-ЯГІДНИХ ВИН

Забезпечення стабільної прибутковості плодопереробного бізнесу за рахунок підвищення ефективності виробництва, використання інноваційних вітчизняних конкурентоспроможних технологій і задіяння ресурсу ринку на умовах комерційної концесії.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВПРОВАДЖЕННЯ ТА БЕЗВІДХОДНА ПЕРЕРОБКА НАСІННЯ СОНЯШНИКУ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИКОРИСТАННЮ

Налагодити виробництво та безвідходну переробку насіння соняшнику кондитерського використання.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО СТЕВІЇ ЯК ПРИРОДНОГО ЦУКРОЗАМІННИКА

Створити умови для стабільного і ефективного вирощування стевії, як сировини для харчової, косметичної, хімічної, фармацевтичної промисловостей та інших споживачів.

Понедельник, 08 Окт 2012

РОЗРОБЛЕННЯ І ВПРОВАДЖЕННЯ АВТОМАТИЗОВАНОГО РОБОЧОГО МІСЦЯ ДОЯРА ДЛЯ ДОЇЛЬНИХ УСТАНОВОК

Розробити технології та створити обладнання для екологічно чистого енергоощадного виробництва молока.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВИМОРОЖУЮЧА-ГАЗОГІДРАТНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ЦУКРУ І НАТУРАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ, ФАРБНИКІВ-АРОМАТИЗАТОРІВ, РОЗЧИННИХ ТА НЕРОЗЧИННИХ ПОРОШКІВ

Завершення НИОКР та створення дослідно-промислової установці для демонстраці'і можливостей технології.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО М’ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ВУЛКАНІЧНИХ ТУФІВ, ЯК МІНЕРАЛЬНОЇ ДОБАВКИ В ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ

Підвищення продуктивних і м’ясних якостей молодняка великої рогатої худоби шляхом впровадження при відгодівлі тварин комбікормів із сировини місцевого виробництва.

Понедельник, 08 Окт 2012

ТЕХНОЛОПЯ ВИРОБНИЦТВА НОВОЇ К0МПО3ИЦІЇ РОСЛИННИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ АРОМАТИЗАЦІЇ НАПОЇВ

Використання інноваційних технологій виробництва нової композиції для ароматизації алкогольних та безалкогольних напоїв, а також парфумерно-косметичної продукції.

Понедельник, 08 Окт 2012

ВИРОБНИЦТВО ЕФІРНОЇ ОЛІЇ І БІЛКОВОГО ШРОТУ НА ОСНОВІ НОВОЇ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПАРОВОЇ ДИСТИЛЯЦІЇ ПЛОДІВ КОРІАНДРУ

Високоефективне ефіроолійне виробництво; використання інноваційних технологій; залучення інвестицій в ефіроолійне виробництво.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИСОКОПРОДУКТИВНІ УСТАНОВКИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ВЕРШКОВОГО МАСЛА ТА СПРЕДІВ

Оснащення молокопереробних підприємств України та країн СНД сучасним технологічним обладнанням; випуск нового високопродуктивного обладнання; використання інноваційних розробок; залучення ресурсів ринку.

Пятница, 05 Окт 2012

ВИРОБНІЦТВО ЕФІРНОЇ ОЛІЇ І БІЛКОВОГО ШРОТУ НА ОСНОВІ НОВОЇ ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПАРОВОЇ ДИСТИЛЯЦІЇ ПЛОДІВ КОРІАНДРУ

Високоефективне ефіроолійне виробництво. Використання інноваційних технологій. Залучення інвестицій в ефіроолійне виробництво.

Загрузка...
Загрузка...